On bloggauspäivä ehtinyt pyörähtää jo iltaan. Olen uurastanut vielä tänäänkin tulevan Ishtarin numeron parissa. Ajantaju on hämärtynyt, ja kun vielä päivään liittyi laatikollinen mansikoita, ei aikataulu ihan kutiaan pitänyt.

Seuraava Ishtar saapuu ensi viikolla, ja luvassa on tietysti kuvia ja tunnelmia Yallasta. Yritän yhä keksiä, miten saisin mahdollisimman paljon ihania kuvia mahtumaan lehden sivuille. Voi olla, että täytyy tehdä taitolle vielä jonkinmoista väkivaltaa.

Mutta ei ihan pelkkää Yallaa koko lehti. Sivuille mahtuu raportteja maailmalta -- tällä kertaa Tukholmasta ja Aleksandrian-matkalta -- sekä kotimaisia elämyksiä. Muun muassa oululaisen Yasminen kevätnäytös tarjoillaan jäsenille sanoin ja kuvin. Ja voin luvata, että maailmanmatkaajamme Outi tarjoaa meille jälleen kiinnostavan katsauksen kairolaiseen elämäntyyliin.

Koska lehti ei ole vieläkään ihan painokunnossa, päätän tämänkertaisen merkinnän lyhyeen ja siirryn takaisin viimeistelemään julkaisua. Tällä viikolla täytyy nimittäin ehtiä keskittymään hyvin tarmokkaasti keikkailuun. Tulevana viikonloppuna Ähtärissä on eteläpohjalaiset Spelit, jossa esiinnyn perjantaina soolona ja lauantaina tanssiryhmän kanssa. Kuten pitkäjänteiset lukijat muistanevat, kesä on edennyt antibiootin voimin, ja siksi eniten jännittää, mahdanko tanssia molemmat setit kahdella jalalla vai loppuuko kunto pahanpäiväisesti kesken. Jos viikonlopulta ilmestyy lööppejä tyyliin "Tanssija heittäytyi esiintymislavalle rähmälleen", tiedätte, kuka se on ollut ja mitä on tapahtunut...

Lämmintä päätöstä heinäkuulle, rakkaat tanssijat!