Kolme yötä tanssijan jouluun, siis Yallaan.

En ole ollut Yallassa kuin kerran aiemmin, vuonna 2002. Vaikka muuten olen kaikki tämän vuosituhannen kesäfestarit luuhannut läpi, osan pisimmän mahdollisen kaavan kautta, Yallaan en ole perhetilanteen vuoksi päässyt sen paremmin 2000 kuin 2004. Erityisesti jälkimmäinen harmittaa, kun kokematta jäivät Mahmoud Reda -yhteistyön hedelmät.

Nyt korjaan tilanteen ja vietän Yallassa lakisääteiset neljä päivää. Olen pitänyt kurssiohjelman suhteellisen väljänä (Yousrya, Nourhania, Nugum-bändiä, pari kotimaista), jotta aikaa jää myös shoppailulle ja tuttujen tapaamiselle. Lisäksi tavoitteena on kulkea kameran ja lehtiön kanssa toimittajana -- iltanäytösten lisäksi pyrin saamaan juttua myös muusta festarisäpinästä. Saapa nähdä, miten käy, pysyykö toimituksellinen tavoite kristallinkirkkaana vai uppoanko festarihuumaan.

En ole aloittanut vielä pakkaamista, mutta perinteinen "talon pyykit on pestävä ennen lähtöä" -mania on iskenyt jo päälle. Säätiedotusten perusteella kotiväki ei kaipaa verhokseen kuin pari t-paitaa ja muutamat shortsit, mutta sisäinen pakko ajaa pesemään pyykkejä. Minkähän takia samaa tunnetta ei tule tavallisena arkena?

Kolme päivää, kolme yötä, ja sitten elämä on neljä päivää pelkkää tanssia. Todennäköisesti ensi viikko vietetään palautumislomaa.

Vastaa jäsenkyselyyn

7HT:n sivuilla on jäsenkysely, joka on nimensä mukaisesti avoin mielipiteenilmaisumahdollisuus kaikille Seitsemän Hunnun Tanssi ry:n jäsenille. Vastaamalla voit paitsi vaikuttaa myös voittaa -- vastaajien kesken arvotaan muun muassa lippuja kesän 2008 Jyväskylän festarinäytöksiin sekä 7HT:n tuotteita.

Vastausaikaa on 15.6. saakka, joten jos et ennen Yallaa ehdi, heti ensi viikon alussa mars vastaamaan!

Tapahtumakalenterin antia

Tällä viikolla vilkkainta on Vantaalla -- Yallan lisäksi siis. Tänään maanantaina Tanssitalo Juuliassa vierailee Tiina Hameri estraditanssin merkeissä. Huomenna tiistaina alkaa Tanssistudio Sahramissa Bollywood-bhangra-tanssi, jota ohjaa Sari Breilin. Oppia saa vielä ensi viikon tiistainakin.

Ensi viikolla tämä blogi ei päivity maanantaina, sillä pääsen kotiin festarireissulta vasta alkuillasta. Tästä kiitokset menevät VR:n aikataulutukselle: sunnuntaina festarikurssien jälkeen en pääse enää kotiin asti. Festaritunnelmia luvassa siis ensi viikolla myöhennetyssä aikataulussa.

Yallassa nähdään!