Tämänviikkoinen tanssitiedotukseni ei luultavasti ole yleispätevä, mutta kirjoittajan henkilökohtaisessa elämässä se on hyvin yleispätevä: odotettavissa vilkas tanssiviikko.

Parhaillaan työn alla on ensi vuoden ensimmäinen Ishtar, joka ilmestyy välipäivinä. Tällä kertaa olen poikkeuksellisesti venyttänyt deadlineja, jotta pääsen tanssireissuun, joten mainosvarauksia otan vielä tänään maanantaina vastaan, ja mainosdeadlinekin on vasta ensi maanantaina heti aamusta.

Helsingissä on useampana vuonna ollut hyvää tanssitarjontaa itsenäisyyspäivän tietämillä. Yhtenäkään vuonna en ole päässyt mukaan, koska olen tehnyt Ishtaria. Tänä vuonna päätin (ja nyt iso kop kop puiseen pöytään, ettei mitään yllättävää satu), että järjestän itseni nauttimaan Beata ja Horacio Cifuentesin kursseista ja näytöksestä. Lähtöön on aikaa neljä päivää, ja matkakuumetta pukkaa. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, laukkujen pakkaus jää viimetinkaan...

Studio Henna on tuottanut Cifuentesin pariskunnan uudet show't Suomeen jo vuosia. Tänä vuonna Henna vastaa kurssitarjonnasta, näytöksen toteuttaa Tanssikeidas. Kursseilla on odotettavissa teknikkaa ja tulkintaa sekä tietysti koreografioita, näytöksessä puolestaan tunnelmankohottajana toimii Keidas Ensemble. En taida turhaan olla innoissani!

Allekirjoittaneelle reissu on luonnollisesti työmatka: kursseille menen imemään oppia omien oppilaideni iloksi, näytöksestä kirjoitan kritiikin seuraavaan Ishtariin. Älkää siis ihmetelkö, kun eräs immeinen istuu Savoyssa lehtiö kädessä ja kirjoittaa sekavia muistiinpanoja: siinä syntyy aineistoa vuodenvaihteen julkaisuun.

Junassa olen viimeksi istunut vuosi sitten syksyllä, kun kävin niin ikään pääkaupunkiseudulla nauttimassa Mohamed el Hossenyn kurssista ja Tanssikeitaan juhlanäytöksestä. Silloin ihastelin uusia kaksikerroksisia junavaunuja ja Pendolinoja, joihin 1990-luvulla poikittaisliikennettä aktiivisesti käyttänyt ei juuri ole päässyt tutustumaan. Nyt nautiskelen jo etukäteen ajatuksesta, että voin istua kirjan tai käsityön parissa useamman tunnin mennen tullen ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä -- siis jos jännitykseltäni maltan.

Uusi hallitus

Eipä unohdeta viime viikonlopun uutisia. 7HT:n syyskokous kokoontui ja valitsi hallituksen ynnä toimihenkilöt ensi vuodeksi.

Uusi puheenjohtajamme on Kaisa Helttunen, tuttu nainen muun muassa kurssisihteerin tehtävistä taannoisilta vuosilta. Kirjastovastaavaksi nousee uusi hallituslainen Elina Kurra, ja Nina Äijälä on taas hallituksessa festarivastaavan roolissa.

Monissa tehtävissä jatkavat tutut naamat, kuten Liisa Harjula triplaroolissa varapuheenjohtajana, tiedottajana ja opettajakoulutusvastaavana, Satu Paukku sihteerinä, Sari Piitulainen jäsensihteerinä ja Marika Kauppinen kurssisihteerinä. Varajäseniä ovat edelleen Jonna Korhonen ja Marjo Pihlaja.

Toimihenkilöpuolella tulevana vuonna kevätnäytöksestä vastaa Jessi Sahlberg ja tanssisalivastaavana toimii Kirsti Pehkonen. Rahastonhoitajana jatkaa Lahja Mehto, opintokerhovastaavana Pirkko Manninen ja Ishtarin päätoimittajana Inka Vilén.

Uusia mainoskokoja

Seuraava Ishtarin numero on vuoden 2007 ensimmäinen. Seuraavana mainos: Uuden vuoden kunniaksi lehdessämme on nyt myös uusia, pieniä mainoskokoja pieneen mainostustarpeeseen. Tarjolla on kolmenlaisia mainospaketteja, kaikkien hinta 15 euroa:

yhdellä palstalla (55 mm) 30 mm korkea mainos vuoden jokaisessa lehdessä (5 nroa),
kahdella palstalla (115 mm) 30 mm korkea mainos kolmessa peräkkäisessä lehdessä sekä
kolmella palstalla (175 mm) 30 mm korkea mainos kahdessa peräkkäisessä lehdessä.

Lisäksi tarjoamme tuttuun tapaan ahkerille mainostajille huokeammat hinnat isommista mainoksistamme (neljännessivusta koko sivuun): etukäteen varatusta mainostilasta kolmeen peräkkäiseen lehteen saa alennusta 5 prosenttia, neljään peräkkäiseen lehteen 7,5 prosenttia ja koko vuoden lehtiin 10 prosenttia. Kestomainostuksessa mainos voi vaihtua joka kerta, etukäteen varataan vain tietty mainostila. Mainokset laskutetaan yhdellä laskulla, mutta ne voi maksaa erissä.

Siinä tämänkertainen mainospuffi. Seuraava Ishtar on siis kovaa vauhtia työn alla, matkakuumeesta huolimatta. Nähdään viikonloppuna!