Viikonloppu on vierähtänyt vuoden viimeistä Ishtaria taittaessa. 7HT:n jäsenet saavat lehden ensi viikon lopulla, mutta paljastanpa jo, mitä tuleman pitää.

Tampere on vahvasti esillä, sillä lehdessä muistellaan elokuista kesäfestivaalia ja sen kohokohtia. Toinen Tampereen seudun tapahtuma, Gathering of the tribes Pirkkalassa, raportoidaan myös laveasti. Maailmallakin käväistään: Kaija Räty-Omar vei pääkaupunkiseudun tanssijoita Shanghaihin, ja porukka palasi juuri parahiksi, jotta juttu saatiin uusimpaan Ishtariin. Mihrimahin väkeä puolestaan matkasi Skotlantiin, josta löytyi myös paikallista itämaisen tanssin harrastusta. Ja löytyypä Ishtarista vielä tunnelmat Tanssikeitaan Keidaskarnevaaleilta.

Seuraava Ishtar ilmestyy vuodenvaihteessa. Jos ette halua tyytyä pelkästään lukemaan kauden huipputapahtumista, kannattaa käydä itse katsomassa Layali Simsimiyya, Tallinnan festarit ja Beatan ja Horacion näytös, kursseista puhumattakaan.

Simsimiyya-kurssi jo sunnuntaina

Alunperin Shamsinan järjestämä simsimiyya-kurssi piti olla Layali Simsimiyya -näytöksen yhteydessä, mutta nyt sitä on aikaistettu jo tulevalle viikonlopulle, vilkaise kurssin päivitetyt tiedot. Kurssin opettajana toimivat Mohamed el Hosseny sekä simsimiyyamestari Mousa Ahmed.

Beatan ja Horacion Talisman-näytös kiinnostaa tanssijoita, ja liput kuulemma menevät hyvää vauhtia. Jos yhdistys tai tanssiporukka mielii pikkujoulureissua, kannattaa varata liput pikimmältään Tanssikeitaasta.

Jos Jyväskylä on sopivalla etäisyydellä, lokakuun viimeisenä sunnuntaina, sopivasti talviaikaan siirtymisen jälkeen, 7HT järjestää Jaana Åhlin kurssit. Luvassa on paljon ilmaisupainotteista oppia. Ilmoittautua saa vaikka heti.

Ensi viikon loppupuolella on siis Ishtarin aika. Iloista tanssikuun alkua!