Seitsemän Hunnun Tanssi ry., valtakunnallinen itämaisen tanssin yhdistys, on työskennellyt yhdessä muiden itämaisen tanssin yhdistysten, opettajien ja tanssijoiden kanssa itämaisen tanssin hyväksi vuodesta 1989. Me tanssijathan emme tietenkään ole vanhenneet, vaikka vuodet ovat vierineet...

7HT:n jäsenlehti Ishtar juhlii vuonna 2007 kymmenvuotistaivaltaan. Tämän blogin kirjoittajana toimii Ishtarin päätoimittaja Inka Vilén. Pohdiskelen suomalaista tanssielämää, sen ajankohtaisia ja ajattomia tapahtumia, ja saatanpa välillä tarkastella myös painetun lehden menneitä ja tulevia numeroita.

Viikkopäivityksissä vilkaistaan, mitä tanssin saralla tapahtuu. Ishtarin painetusta versiosta (viisi numeroa vuodessa, toim. huom.) voi tutkailla tarkemmin tanssitapahtumien ja kurssien laveaa kirjoa; jokaisessa lehdessä julkaistaan tapahtumakalenteria, jonka rivi-ilmoitukset viimeistään vakuuttavat, että itämaisessa tanssissa tapahtuu.

Ensimmäisessä viikkopäivityksessä otetaan vaihtoaskel kohti tanssisyksyä. Sopiiko, että aloitetaan vasemmalla, niin kuin Khadejah Tampereen festareilla.